Gnutella Forums

Gnutella Forums (http://www.gnutellaforums.com/)
-   Help & Support (http://www.gnutellaforums.com/help-support/)
-   -   3.4.2.116 Doen't work. Long time since last connect, might have been another version (http://www.gnutellaforums.com/help-support/95005-3-4-2-116-doent-work-long-time-since-last-connect-might-have-been-another-version.html)

Tzepesch March 9th, 2010 02:28 PM

3.4.2.116 Doen't work. Long time since last connect, might have been another version
 
So I open Phex, after at least 3 months whitout any use, and all the sudden no hosts shows up. I've used plenty of versions, and I had it going at some 3.x version.

The thing is, that I'm using XP Pro x64 and has no firewall at all. I even use port Forwarding, so there should be no problems with my installations. As I connected, I noticed that my ip was 127.0.0.1:port , and I've tried using "Export HOST IP as" to see if there was any change, but whitout luck.

It says that HostCACHE contains 750 hosts, but none shows up, not even if I reconnect.

What should I do?

Tzepesch March 9th, 2010 02:37 PM

Proper uinstall
 
Fixed through a proper uinstall..

Remember to check the uinstall user settings..

Suspect: My securitysettins had blocked a lot, and it seemed like it had reached everything since it should block any know scam/virus/like that.

arne_bab March 10th, 2010 12:53 PM

Great, thanks for telling us!


All times are GMT -7. The time now is 12:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright 2015 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.