Gnutella Forums

Gnutella Forums (http://www.gnutellaforums.com/)
-   LimeWire Beta Archives (http://www.gnutellaforums.com/limewire-beta-archives/)
-   -   New Beta Version 4.11.1 (http://www.gnutellaforums.com/limewire-beta-archives/56511-new-beta-version-4-11-1-a.html)

jsooiz May 27th, 2006 09:51 PM

New Beta Version 4.11.1
 
Hi! I just d/l the new Limewire Beta 4.11.1 and installed it. Then I double-clicked the icon as usual to start it. Then nothing...... Usually, the Limewire window would be activated but not this time. My other Limewire Beta 4.11.0 works just fine. I have tried to uninstall and reinstall it but to no avail. Help!!:confused:

birdy May 28th, 2006 01:17 AM

Try this
http://www.gnutellaforums.com/showth...ight=wont+open

jsooiz May 28th, 2006 02:06 AM

Thanks but...
 
Thank you so much for your advice. I have read through the link that you gave. Actually, I have done all that. Now, I have reinstall the other Limewire Beta 4.11.0 and it works well. I don't know, maybe the new version 4.11.1 is not for Win XP?

birdy May 28th, 2006 03:35 AM

It works for me on XP. Usually if LW won't open, it's a Java issue or a conflict with an antispyware program. You haven't installed or upgraded any antispy recently?? If so, make sure LW's on the list of exceptions/allowed apps.

I don't know how much you want to try the new LW beta. If you're keen you could try the Java 6 (JRE) beta with it (install Java first) & see if that makes a difference
http://java.sun.com/javase/6/download.jsp

jsooiz May 28th, 2006 05:24 AM

Thank you again for your advice. I will try it later. :)

garbagefan2 May 28th, 2006 12:06 PM

i have the same problem. i installed limewire 4.11.1 and it wouldnt open. so i uninstalled it. then it stops on one file when try to install it again. why did it do this?

birdy May 28th, 2006 04:50 PM

garbagefan2,
Where exactly is the beta stopping during installation? If there's an error message or anything, maybe get a screenshot of it? Or note down exactly what it says & post it.

You can also report probs to
http://www.limewire.org/forum/forumdisplay.php?f=75

What Java version are you using?

Grandpa May 28th, 2006 04:59 PM

My guess is it is stalling at installing Java. Garbagefan2 follow the thread below WW is having the same problem.

New location: http://www.gnutellaforums.com/limewire-beta-archives/56558-4-11-1-a.html

garbagefan2 May 28th, 2006 06:14 PM

my java is the newest one. and i play on this site pogo it uses java and works fine

my java is the newest one. and i play on this site it uses java and works fine

sberlin May 28th, 2006 07:08 PM

Please see: http://www.gnutellaforums.com/showpo...8&postcount=12 .

The file won't delete because LimeWire is running the background (waiting for the splash file to be read). You can kill LimeWire (however many instances of it may be running) from the task manager in order to delete the preferences directory.


All times are GMT -7. The time now is 01:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright 2015 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.