Gnutella Forums

Gnutella Forums (http://www.gnutellaforums.com/)
-   Connection Problems (http://www.gnutellaforums.com/connection-problems/)
-   -   Connection Quality (http://www.gnutellaforums.com/connection-problems/39282-connection-quality.html)

Louisa June 14th, 2005 01:07 PM

Connection Quality
 
I used to have a good quality connection but now its poor! It show only one green bar. I think it may have something to do with an error window that pops up everytime I open Limewire. It says...

"Limewire was unable to set up a port to listen for incoming connections. Some features of Limewire may not work as expected"

Help! What do i do to regain a good quality connection because currently I can't download!

Fury29 June 14th, 2005 03:28 PM

The first thing I would check is to see if a firewall is blocking your port, do you have one in place and if so have you configured it to allow access to the network?

Louisa June 15th, 2005 03:18 AM

Yeah, I tried that. Well, I followed the WINDOWS XP INTERNET CONNECTION FIREWALL instructions on the LW help site and made sure the IP address was correct but everytime I go back to it the IP adress has changed!

These are the instructions I followed the first time I had this connection problem and it worked and now its not. Is there anything else I can do?


All times are GMT -7. The time now is 08:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright 2020 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.