Gnutella Forums

Gnutella Forums (https://www.gnutellaforums.com/)
-   Nederlands (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/)
-   -   Geen birate, geen download (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/52959-geen-birate-geen-download.html)

Ericpetra February 12th, 2006 11:37 AM

Geen birate, geen download
 
In LimeWire (en ook bij anderen, iMesh bijvoorbeeld) zie ik soms liedjes waarbij geen 'bitrate' is vermeld. Die zijn vervolgens ook niet te downloaden. Het programma zegt dan steevast dat er 'meerdere bronnen' vereist zijn.
Het valt me op dat het in vrijwel alle gevallen om recente liedjes gaat. Voorbeeld: Rod Stewart. Ik kan zo ongeveer alles van hem downloaden, behalve de allernieuwsten. Die geven telkens geen bitrate aan.
Ik heb al alles van Rod Stewart. Officieel gekocht. Maar nu wil het geval dat zijn allerlaatste album in Nederland (en heel West-Europa en de VS) 13 songs telt, maar dat er in Japan een speciale versie is uitgekomen, waarop een veertiende nummer staat. Alvorens die cd in Japan te bestellen, zou ik het nummer eerst graag eens horen. Vandaar dat ik dat nummer probeer te downloaden. Maar helaas: zonder bitrate kennelijk geen download.
Wat is dit? Een nieuwe vorm van beveiligving? Of kan ik zelf op de een of andere manier (door instellingen te veranderen, wellicht) toch downloaden? Wie heeft dit wel eens bij de hand gehad en wie weet de oplossing.

rogerhouthalen January 3rd, 2009 02:18 AM

geen bitrate, geen download
 
De laatste tijd zie ik bij het zoeken regelmatig liedjes zonder aanduiding bitrate. Ik krijg de indruk dat er veel spam en sexreclame tussenzit.
Is de een indruk of vinden jullie dit ook?

Groetjes
RogerHouthalen:bangh:


All times are GMT -7. The time now is 12:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright © 2020 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.