Gnutella Forums

Gnutella Forums (https://www.gnutellaforums.com/)
-   Nederlands (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/)
-   -   Problemen met afspelen (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/87768-problemen-met-afspelen.html)

GerB47 September 25th, 2008 07:32 AM

Problemen met afspelen
 
Toch maar even een nieuw draadje, omdat het nu wel lukt: Ik had het volgende al in een ander reply geplaatst:
Ik ondervind problemen bij het afspelen van (verschillende) gedownloade muziek, met Windows media player. Ik krijg de melding: Het bestand .mps komt niet overeen met de bestandindeling en verdere waarschuwing voor conflict. Ga ik toch verder danwordt een nieuw programma play_mp3 geïnstalleerd door pops-ide.com, maar daarvoor wordt door mijn firewall gewaarschuwd. Ik durf dit dus niet te installeren, omdat ik problemen verwacht. Overigens waarom gebeurt dit, wat oudere bestanden kan ik gewoon afspelen en ook sommige nieuwe gedownloade muziek. Ik heb de laatste (free)versie van Limewire geinstalleerd.
Wie weet raad?
Groet
GerB

millijoolz September 25th, 2008 02:15 PM

Hallo Ger,

Ik had je al geantwoord op dezelfde vraag van jou, ergens anders.

Misschien kun je iTunes downloaden? Het is gratis te krijgen op de Apple website. Als je van te voren een restore punt aanmaakt kun je het altijd terugdraaien als het niet bevalt.

Groet,
Milli.

GerB47 September 26th, 2008 12:51 AM

Dank voor je reactie Milli. Ik heb ook inderdaad i-tunes, maar kan daar niet zo goed mee overweg. (ben waarschijnlijk van een andere generatie als jij). BV het gedownloade nummer zit in de map van Limewire en krijg het dan niet geimporteerd, bij i-tunes. Maar ik blijf nog wel wat expirimenteren. Maar ik zie ook lliever een oplossing voor de kernvraag, hoe kan het dat ik nu ineens problemen ondervind met Windows media player?
Groeten
GerB

millijoolz September 26th, 2008 09:14 AM

Ja Ger ik begrijp dat je een oplossing wilt voor de kern vraag, dat zou ik zelf ook willen. Soms is iets als dat onverklaarbaar en ben je beter af met van systeem veranderen.

Maar misschien kun je Windows Media Speler geheel en al van je computer verwijderen - dat moet heel precies gebeuren want als er maar iets van achterblijft kan dat een conflict veroorzaken - en het dan opnieuw downloaden en installeren.
Ik zou ook absoluut niet dat andere mp3 speler programma downloaden.

In het recente verleden zijn er in mijn Limewire settings dingen veranderd die ik zelf niet had gemaakt.

Je kunt misschien ook -met Limewire open- naar het dropdown menu van Limewire gaan en op 'preferences' klikken. Dan scroll je naar beneden naar 'player', en kijk of de box is gecheckt of ongechekt. Als het gecheckt is, uncheck het. Je moet dan je computer opnieuw starten maar misschien dat dit het probleem verhelpt.

Ik ben wel heel benieuwd wat de oorzaak van jouw probleem is en hoe het uiteindelijk zal worden opgelost dus ik blijft lezen!

Dag,
groet,
Milli

GerB47 September 27th, 2008 12:47 AM

Andermaal dank Mili voor de reactie. Ik waag me sowieso niet aan de expirimenten met Windows media player; ik ben al lang blij dat het gewoon bij mij werkt, op de kleine perikelen na met wat gedownloade muziek. Ik heb trouwens een versie van Limewire met keurig Nederlandse "pulldown" menus, maar weet niet waar ik de instelling van check of uncheck kan vinden. Graag verneem ik verder.
Groeten
GerB


All times are GMT -7. The time now is 10:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright © 2020 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.