Gnutella Forums

Gnutella Forums (https://www.gnutellaforums.com/)
-   Nederlands (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/)
-   -   Ligt het Gnutella netwerk plat ofzo? (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/88628-ligt-het-gnutella-netwerk-plat-ofzo.html)

Gnutellauser01 November 3rd, 2008 09:35 AM

Ligt het Gnutella netwerk plat ofzo?
 
Of ik nu GTK-Gnutella of Phex gebruik: het lijkt wel of Gnutella plat ligt. Een vriend van mij heeft Aquisition op zijn Mac (ook een Gnutella client) en die kan ook nauwelijks meer downloaden.

Voor de goede orde: het kan bijna niet liggen aan mijn instellingen want daar heb ik niets an veranderd. Beide Gnutella clients hebben geen "last" van firewall of router. Dat geven ze ook aan. Ik heb niet beide clients tegelijk draaien. Maar onafhankelijk van elkaar blijven ze minuten proberen om verbinding te krijgen met een 'host' (melding: 'connecting...'). Als ik een zoekterm intype (zoals 'Pink Floyd') waarop Gnutella altijd een enorme lijst zoekresultaten geeft dan geeft 'ie nu niets.

Kunnen jullie nog downloaden?

[Edit] Na heeeeel lang wachten heeft 'ie nu verbinding met (slechts) 3 hosts en vind 'ie weer wat... Maar het is niet meer wat is was met Gnutella....

betta.53 November 12th, 2008 11:36 AM

Ik heb hetzelfde probleem kan niets meer van mijn favo muziek downloaden heeft iemand een oplossing of maar weer cd tjes kopen?

tvanderpol October 26th, 2012 06:18 AM

heb het zelfde probleem blijft zeggen verbinding maken

ToNneTje December 31st, 2012 01:02 PM

Hier geen probleem, ik gebruik Phex als mijn Gnutella-client, altijd 5 verbindingen en als je in de instellingen aangeeft dat je Ultrapeer wilt zijn kun je verbinden met zoveel je wilt.... Je kunt met Phex ook een filter instellen (zoekscherm - filter rules) waarbij je bijv. aangeeft dat je geen .zip .mov .rar .torrent in je zoekresultaten wilt zien, hiermee kun je dus allerlei ongewenste rommel buiten de deur houden! Ook gebruik ik zo nu en dan GTK-Gnutella, werkt ook lekker...


All times are GMT -7. The time now is 04:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright © 2020 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.