Gnutella Forums

Gnutella Forums (https://www.gnutellaforums.com/)
-   Nederlands (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/)
-   -   LimeWire Pro maakt geen verbinding (https://www.gnutellaforums.com/nederlands/89715-limewire-pro-maakt-geen-verbinding.html)

amyrose December 26th, 2008 01:34 AM

LimeWire Pro maakt geen verbinding
 
Ik krijg een keer in de paar weken een verbinding met LimeWire Pro, dit terwijl het een betaald programma is. Ik heb alle instellingen op mijn PC goed staan ook is de Norton aangepast en Windows firewall uitgeschakeld.
Ik heb het eens gemeld en krijg de standard antwoorden dat ik firewall moet uitschakelen of opnieuw de LimeWire moet installeren, dit heb ik wel tien keer gedaan en heb eigenlijk de neus vol. Ik moet betalen voor een product wat NIET FUNCTIONEERD!!
Heeft iemand een oplossing hoe ik dit moet aanpakken? eigenlijk zou ik het liefst mijn geld terug vragen maar heb het idee dat er alleen robots aan het werk zijn bij LimeWire en geen mensen.
Alles wat ik wil is dat het programma functioneerd naar behoren !

Amy Rose

Bob38 December 31st, 2008 03:35 AM

Hallo Amyrose,

Ik heb hetzelfde probleem. Limewire Plus heeft goed gewerkt, maar nu krijgt hij geen verbinding. De firewall uitgeschakeld voor Limewire, maar nog steeds geen verbinding. Wij zullen toch niet de enige twee zijn met dit probleem en er zal toch wel ergens een slim iemand zijn die de oplossing weet?
mvg

Bob

BartN March 1st, 2009 06:25 AM

Ik heb exact hetzelfde probleem. Ik heb Limwire plus altijd met veel plezier gebruikt en nu met limwire pro op dezelfde computer GEEN VERBINDING. na een tijdje zegt het programma dat ik geen internet verbinding heb terwijl ik wel gewoon kan surfen en e mail ontvangen. ALLES EN ALLES wat wordt aanbevolen al geprobeerd. HELP AUB

Bob38 March 2nd, 2009 04:16 AM

Stap over naar Bearshare. Gratis downloaden van Internet. Geen rotzooi. Gaat wel wat langzamer, maar het draait lekker op de achtergrond mee.

mvg

Lord of the Rings March 2nd, 2009 05:06 AM

Tenzij u Bearshare 5 gebruikt, beperkt de recentere die versies door het nieuwe bedrijf worden bezeten dat nauw met RIAA samenwerkt, wat u kunt downloaden.

Verwacht niet om veel succes met bearshare 6 te krijgen of later. Het bedrijf is niet de oude eigenaar. Het bedrijf kocht bearshare na de eigenaar tijdens gerechtelijke stappen door Amerikaanse RIAA wordt uitgever*kopt die.

ToNneTje March 2nd, 2009 05:15 AM

Limewire Pro kost geld, Frostwire is gratis, terwijl Frostwire alles kan wat Limewire Pro kan, met het verschil dat Frostwire GRATIS is!
Frostwire is gebasseerd op Limewire overigens...

Phex is ook een goede optie, werkt bij mij beter dan Limewire of Frostwire en ziet er ook een stukje beter uit, maar das een persoonlijke smaak...

Lord of the Rings March 2nd, 2009 05:25 AM

Het is persoonlijke smaak. Hoewel ik met het advies FrostWire gelijkwaardig ben aan LimeWire Pro niet akkoord ga. LimeWire Pro heeft de speciale die werken worden gedaan om het zoeken verbeteren geen die Frostwire heeft. Het verbindt ook met een extra ultrapeer die helpt vindend de zeldzamere dossiers. In mijn ervaring, had ik veel betere resultaten zoekend zeldzame dossiers met Pro dan FrostWIre. Nochtans is LimeWire Basis Vrij. Phex is ook een groot programma. Sommige verbeteringen op sommige gebied van het programma zouden het werkelijk omhoog boven anderen stoppen als de ontwikkelaars hulp hadden om dergelijke verbeteringen te doen. :)

Bob38 March 2nd, 2009 06:32 AM

Quote:

Originally Posted by Lord of the Rings (Post 339546)
Tenzij u Bearshare 5 gebruikt, beperkt de recentere die versies door het nieuwe bedrijf worden bezeten dat nauw met RIAA samenwerkt, wat u kunt downloaden.

Verwacht niet om veel succes met bearshare 6 te krijgen of later. Het bedrijf is niet de oude eigenaar. Het bedrijf kocht bearshare na de eigenaar tijdens gerechtelijke stappen door Amerikaanse RIAA wordt uitgever*kopt die.

Wat hier boven geschreven staat begrijp ik totaal niet. Uw locatie zou ergens midden in de oceaan liggen. Zit U daar al zolang dat U het nederlands vergeten bent? Of is dit de vertaling door Google?

Bearshare is al aan versie 7 bezig.

Lord of the Rings March 2nd, 2009 06:46 AM

No, I do not speak dutch. However when I see people give wrong ideas I do speak up. BearShare is living on the past popularity. Most people do not realize how crippled the program is now. Have you not seen this: http://www.gnutellaforums.com/open-d...sabotaged.html which is 'old' news now. BearShare is not what it was, it is a highly limited program. Many people have complained they were unable to find or download common songs or videos. Videos are limited to a particular size did you know?

Nr, spreek ik het geen Nederlands. Nochtans wanneer ik mensen verkeerde ideeŽn zie geven die ik omhoog spreek. BearShare leeft op de afgelopen populariteit. De meeste mensen realiseren niet hoe verlamd het programma nu is. Hebben u gezien dit niet: BearShare is gesaboteerd. wat nu „oud“ nieuws is (3 jaar geleden). BearShare is niet wat was het, is het een hoogst beperkt programma. Vele mensen hebben geklaagd zij gemeenschappelijke liederen of video's vinden of niet konden downloaden. De video's zijn beperkt tot een bepaalde grootte u het wisten?

Lord of the Rings March 2nd, 2009 06:56 AM

Quote (citaat): Als u om het even welke versie in of boven 5.2.0.6 hebt kunnen uw downloads willekeurig door Vrije Edelen worden tegengehouden of op elk ogenblik worden beperkt. Dit is wat vroeg deze week gebeurde toen iedereen met deze nieuwe versies zich plotseling volledig onbekwaam vond te downloaden en toen besteedde verscheidene
uren aan een verlamd tarief.

Vinnie moest enkel zijn nieuw wapen testen, misschien om de advocaten die van RIAA aan te tonen onderaan zijn hals ademen dat hij het kon doen.

Om tegen toekomstige episoden van sabotage te beschermen, stel voor ik u op versies ouder dan 5.2.anything en nooit verbetering opnieuw overschakelt. Als de verbeteringsdialogen een last zijn probeer verlopen bŤta5.1.0b25 en gebruik het nut BearStart om het in werking te stellen.

* droevig voor de online vertaling, realiseer ik het onnauwkeurige Nederlandse translatiion is


All times are GMT -7. The time now is 08:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright © 2020 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.