Gnutella Forums

Gnutella Forums (http://www.gnutellaforums.com/)
-   Nederlands (http://www.gnutellaforums.com/nederlands/)
-   -   downloads infected (http://www.gnutellaforums.com/nederlands/89896-downloads-infected.html)

redrebel1 January 3rd, 2009 06:52 AM

downloads infected
 
Hello all

i just jouned limewire again and tried to download but all the files i want to download are infected? none of them is ok..can anyone explain what i do wrong? or did i forget to do something?

thanks for taking time to help me out:(

Lord of the Rings January 3rd, 2009 07:31 AM

mm speaking english in the dutch section, that's rare. Do you really speak dutch?

Here's some help for your question: http://www.gnutellaforums.com/downlo...tml#post335332

redrebel1 January 3rd, 2009 07:38 AM

geinfecteerd
 
hihi had het niet in de gaten sorry..

ik krijg alleen geinfecteerde bestanden binnen. zodra ik iets opvraag is 8 van de 10 met een virus ik kan gewoon geen muziek downloaden op deze manier. 1

is er een probleem of doe ik iets verkeerd?

thanks

Lord of the Rings January 3rd, 2009 09:43 AM

oops sorry I was just making sure you spoke dutch & posted in the correct section. :) I do not speak dutch myself. If your english is ok, check the advice below. ;)

Check the links I gave. There are tips on how to recognise common spam. Also some ways of blocking 'some' spammers. Generally ignore files below 2,000 KB (2 MB). And a few others above 2,000 KB to stay away from. ;)

ToNneTje January 24th, 2009 05:27 AM

Het is inderdaad zwaar bagger met Limewire/Frostwire de laatste tijd, en dat filter werkt helaas ook niet optimaal, deze filtert namelijk ook GOEDE bestanden, en veel fake-bestanden geeft ie gewoon weer in de lijst! :(

Opvallend is dat deze fake-bestanden, soms zelfs bijna ALLE zoekresultaten, voor zover ik zie zo'n beetje ALLEMAAL worden verspreid door Limewire/Frostwire bronnen!

Voor mij dus de reden dat ik sinds enkele dagen ben overgestapt op Phex, dit programma draait onder MAC, Linux en Windows, en ziet er om te beginnen al een stuk netter uit dan Limewire/Frostwire.
Omdat ik zelf vrij stabiel online ben en m'n Phex 24/7 heb draaien, heb ik bij de netwerk-instellingen de "Forceer Ultrapeer Status" aangevinkt, en "Connecties met Ultrapeers" op 32 gezet, en "Connecties met Leafs" op 64 gezet (kun je beiden op max. 99 zetten als je een snelle verbindingen hebt).
Als ik nu een zoekaktie doe vind ik veeeeel minder nep-bestanden, en de paar die er nog wel tussen staan zijn... juist, Limewire/Frostwire bronnen!

Echt veel beter dat ik nu eindelijk weer bijna alleen maar GOEDE bestanden vind, en die paar fake-bestandjes neem ik dan maar op de koop toe...
In plaats van 8 op de 10 fake-bestanden, nu 9 op de 10 goede bestanden! :xeri_ok1ani:

Dus ik zou zeggen: probeer Phex en als je stabiel online bent stel even "Forceer Ultrapeer Status" in, en kijk of het beter voor je is dan Limewire/Frostwire.

Ps. Phex is uiteraard geheel vrij van adware/spyware, dus geen troep op je PC!

Lance2006 February 22nd, 2009 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by redrebel1 (Post 335334)
hihi had het niet in de gaten sorry..

ik krijg alleen geinfecteerde bestanden binnen. zodra ik iets opvraag is 8 van de 10 met een virus ik kan gewoon geen muziek downloaden op deze manier. 1

is er een probleem of doe ik iets verkeerd?

thanks

Yeah, vandaar dat ik hier aangeland ben, 100% van mijn downloads zijn fake. Als je opent krijg je 1) bericht dat ie de regitratie van de bestanden moet zoeken, 2)een link naar een alarmverwekkende website;
met allerlei sms diensten, en IME emo's .
Maar ik werk met XP, verbinding via router op Laptop,welk programma kan ik dan beter gebruiken dan Limewire?

ToNneTje February 23rd, 2009 02:23 PM

Ik kreeg een tip om in Phex heel handig fake-bestanden te blokkeren, zie hier: http://www.gnutellaforums.com/featur...not-hosts.html

Zoek op een niet bestaand woord, bijv. "dezebestandenzijnechtheelnep" of een of andere gekke letterreeks van een woord dat niet bestaat... de zoekresultaten die je dan krijgt zijn NEP! (hierbij zie je vaak exe en zip, maar ook wma en mp3 bestanden)
In Phex kun je in het filter bij 'filter rules' dan een nieuwe filter-rule handmatig toevoegen (edit rules > new rule) waarin je de SHA1 code (unieke code voor individuele bestanden) van NEP-bestanden kunt toevoegen.
Hierna krijg je betreffende NEP-bestand NOOIT meer in je zoekresultaten te zien.
Okee, je moet er effe wat voor doen, even handmatig toevoegen, maar daarna ben je wel van de meeste troep in je zoekresultaten af!

Hoe werkt het:
Zoek op een niet bestaand woord, klik met rechtermuisknop op een reslutaat, ga dan naar 'Bekijk het Bitzi ticket' waarna je op een website komt.
Op deze site zie je ergens de SHA1 code staan, soms bovenaan, soms een stukje omlaag, maar hij staat er op!
Die code effe kopieren en in je zelfgemaakte filter-rule plakken, en dan aangeven dat ie deze permanent gebruikt in je filter, en de resultaten verwijderd (delete).
Zo kun je van meerdere NEP-bestanden de SHA1 codes in je zelfgemaakte filter-rule zetten, en heb je van alle bestanden waarvan je de SHA1 code hebt toegevoegd geen last meer!

Werkt perfect!

:xeri_ok1ani:


All times are GMT -7. The time now is 01:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.

Copyright 2020 Gnutella Forums.
All Rights Reserved.